Om Joen Rude Falsner og bloggen

Mit navn er Joen Rude Falsner. Til dagligt studerer jeg AP Marketing Management på Niels Brock i København. Ved siden af det interesserer jeg mig for online marketing, hvor søgemaskineoptimering (SEO) , Google AdWords og Google Analytics er de primære områder.

Jeg har ikke den store ekspertise indenfor disse områder endnu, men målet er at gå fra noob til ninja. For at nå dette mål, har jeg bla. oprettet denne blog for at fortælle om min vej til ninja-certifikatet – det hjælper at skrive om de erfaringer og tanker man løbende gør sig. Det omfatter blogs som vil omhandle alt mellem himmel og jord indenfor online marketing. Primært vil jeg skrive om emner der volder mig problemer samt områder, jeg har godt fat i. Der lægges op til debat, og oplysning fra de mere erfarne typer. Samtidig er mit mål også at inspirere andre personer, som godt kunne tænke sig at arbejde mere med dette, men som måske ikke helt ved hvor de skal starte.

Foruden SEO og online marketing, vil der også være offtopic indlæg, som vil blive lagt ind under kategorien “diverse”.

 

Sociale medier jeg benytter:

Joen Rude Falsner på twitter

Joen Rude Falsner på linkedin

Joen Rude Falsner på Google+

 

Leave a Response